Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ajokieltokoulutus Su 19.12.2021 klo 15.00-18.15

Hinta:99.99 €
ajokortti_pyykkipoika.jpgAjokieltokoulutus 4x45min verkko-opiskeluna/live-lähetys ja yhdellä kertaa, jonka jälkeen saat sähköpostiin (salattu sähköposti) ajokieltokoulutuksesta todistuksen. Helppo, edullinen ja nopea koulutus. Kaikki teoriatunnit yhtenä päivänä ja ajokieltokoulutustodistus sähköpostiin (Salattu). Pyhäpäivät saattavat vaikuttaa teoriatuntien ajankohtiin.
Uutta kuljettajaa koskee auton tai moottoripyörän ensimmäisen ajo-oikeuden saamisesta alkaen kahden vuoden ajan muita kuljettajia tiukempi seuranta. Hänet voidaan tuona aikana määrätä ajokieltoon, jos hän on tehnyt yhden tai useamman liikennerikoksen tai -rikkomuksen.
Kuljettajan riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi ajokortin palauttaminen ajokiellon jälkeen edellyttää lisäkoulutusta eli ajokieltokoulutus. Ajokieltokoulutus käsittelee riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Ajokieltokoulutus on teoriaopetusta, johon sisältyy yksilötehtäviä ja ryhmäkeskustelua.
Ajokieltokoulutuksen laajuus on neljä tuntia (4x45min) ja se on mahdollista suorittaa verkko-opiskeluna etäyhteyden kautta.
Ajokieltokoulutuksen voi käydä ajokiellon aikana tai sen päätyttyä. Ajokieltokoulutuksesta saat todistuksen heti sähköpostiin (salattu).
Poliisi palauttaa ajo-oikeuden, kun ajokieltokoulutus on suoritettu, ajokieltotodistus siitä on toimitettu poliisille ja ajokielto on päättynyt.
Ajokieltokoulutus sisältää 4 nettiteoriatuntia (4x45min), jotka voit suorittaa vaikka kotisohvalta käsin. Teoriatunnit suoritat yhdellä kertaa. Saat tämän jälkeen sähköpostiin todistuksen ajokieltokoulutuksen suorittamisesta. Ajokieltokoulutus on pakollinen, jotta saat menetetyn ajo-oikeuden uudelleen voimaan.
Kurssilla tilaa