Tässä viimeisimpiä kurssilaisten palautteita
(päivitetty 15.5.2022):

"Kurssi oli todella mukava, parempi kuin mitä odotin! Vetäjä oli ihanan rento ja asiallinen. Siinä sai vähän mietittävää omaan toimintaansa liikenteessä. Ja sitten vielä selkeä ohjeistus siitä miten toimia kun ajokielto loppuu, oli mukava lisä!"

"Kurssi oli paljon odotettua mukavampi. Kouluttaja onnistui pitämään kurssin mukavana, mutta asiallisena. Mukavaa oli että kurssi ei ollut vain suoraan opettajan lukemista. Huomasi että opettajalla löytyy kokemusta."

"Mielestäni koulutus oli hyvin järjestetty ja mukavan rento eikä se asettanut itselle minkäänlaisia paineita."

"Erittäin hyvä ja silmiä avartava."

"Kurssille en osannut asettaa varsinaisia odotuksia, mutta kaiken kaikkiaan se oli silmiä avaava ja opettavainen vakavalla asialla mutta lämpimän rennolla otteella."

"Oli ja tää oli mun mielestä parempi ku aiempi mille osallistuin ekalla ajokiellolla ja tälle pitäjälle suuri peukku ylöspäin sä annat sellasen hyvän ensivaikutelman ja kun vielä panostat tuohon hommaas noin hyvin ja todella hyvin kerroit sen onnettomuus keissinki itte olin vaa kuullu ja lukenu tuosta mut tuo avars silmiä vielä enemmän siitä että ei se hurjastelu liikenteeseen kuulu."

"Kurssi oli todella hyvä! Opettaja ymmärtäväinen, rento ja hyvin mukava! Opettajan laatu 10/10! Hänellä oli todella paljon tietoa asioista ja vastasi hyvin kaikkeen! Kurssimateriaali oli opettavainen ja mieleenpainuva. Voin suositella jokaiselle tätä ajokieltokoulutusta koko sydämestäni! Kiitos huippuopettajalle huippukurssista! Kiitos"

"Kurssi oli kaikin puolin hyvä."

"Kurssi oli rennompi kuin odotin. Kurssi oli toteutettu hyvin enkä keksi kehitettävää.2"Kurssi oli parempi kun odotin. Oli todella helppoa puhua omasta ajokiellostaan ja osallistua keskusteluun. Kurssin vetäjä ihan loisto tyyppi! :)"

"Oli aikalailla semmoinen mitä odotinkin, hyvä tälläisenään oli."

"Kurssi oli odotuksien mukainen ja nautin myös kurssista, opetus oli rentoa ja asianmukaista."

"Oli ihan rentoa ja mukava kuunnella, odotin että olisi ollut tiukka opettaja niinkuin joku armeijan johtaja mutta olikin mukava kaveri.

"Kehitettävää en näe itse ainakaan."

"Hyvin toimiva systeemi"

"Oli mielenkiintoinen kurssi ja mielellään seurasi mukana, pisteet kotiin teille!"

"Parempi kuin oletin."

"Hyvä kurssi oli tykkäsin tosi paljon."

"Oli hyvä kurssi, mukava opettaja."

"Informatiivinen ja ytimekäs. Ei mitään turhaa ja osallistujat olivat yllättävän aktiivisia."

"Kurssi oli hyvä ja en keksi parannettavaa, oli käytännön läheinen."

"Parempi ku aattelin. 5/5"

"Ohjeistus oli hyvä sekä kurssi oli selkeä ja hyvin ymmärrettävissä."

"Kurssi oli erinomainen jatka samaan mallia tärkeää työtä."

"Tää oli ihan kiva kurssi! jaksoi kuunnella kokoajan eikä tullut tylsiä hetkiä. Kurssin vetäjälle pointsit! hyvin vedetty."

"Kurssi oli parempi kuin mitä odotin. Odotin tiukkaa opettajaa, mutta opettaja olikin tosi mukava ja rento. Koulutus oli myös todella mielenkiintoinen, mitä en osannut odottaa. Koulutus jännitti paljon, mutta nyt myöhemmin ajateltuna, ei olisi tarvinnut jännittää. En keksi mitään kehitettävää."

"Oli todella hyvä, ja enemmän ajatuksia nostava kuin oletin. Asiallinen opetus tyyli."

"Odotin kurssin olevan pitkäveteisempi ja itseään toistava, mutta kurssissa oli laaja aihe alue ja asiat tulivat selviksi."

"Oli hyvä kurssi, mukava opettaja."

"Odotukset olivat aika matalalla, onhan tämä pakollinen suorite jos sen kortin haluan vielä taskuun. Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka mukava tämä kurssi oli."

"Kurssi oli erinomainen minun mielestäni. Asiat mistä puhuimme oli erittäin järkeviä ja pisti miettimään omia tekoja. Marko jos muistan oikein niin teki kurssista erittäin kiinnostavan!"

"Kaveri ehdotti tätä kurssia ja oli yhtä erinomainen, kuinka hän sitä kuvaili."