Tässä viimeisimpiä kurssilaisten palautteita, joista
viimeisimmät ja suorat lainaukset ylimpänä:
(päivitetty 19.9.2022)

"Silmiä avaava kokemus! Erityinen kiitos Markolle, sait minut ajattelemaan mitä omassa tilanteessa olisi voinut käydä sillä käytiin aika tärkeitä aiheita koulutuksessa."

"Kurssi oli odotuksieni mukainen ja hyvin toteutettu. Kurssi sujui mukavasti ja vaikutti huomattavasti näkemykseeni tieliikenteestä."

"Kyllä oli odotuksieni mukainen, ja kurssin pitäjä oli todella mukava ja osasi selittää asiat niin että kaikki ymmärsivät ne, tai ainakin minä ymmärsin."

"Koulutus oli hyvä ja opettavainen. Suosittelen kyllä juuri tätä koulutusta! Itse olen toista kertaa ajokiellossa ja kävin ekan toisessa paikassa."

"Kurssi oli mielenkiintoisempi kuin odotin. Hyvin jaksoi kuunnella ja seurata!"

"Jännitin erittäin paljon, sillä oma ajokiellon syy on erittäin arka aihe minulle. Kurssi kuitenkin pisti vielä enemmän ajattelemaan asioita laajemmin. Koulutus oli kerta kaikkiaan hyvä ja opettaja mukava."

"Ohjeistus oli hyvä sekä kurssi oli selkeä ja hyvin ymmärrettävissä."

"Kurssi oli parempi, kun mitä odotin. Enkä oikeastaan löydä mitään kehitettävää. Odotin kurssin olevan pitkäveteisempi ja itseään toistava, mutta kurssissa oli laaja aihe alue ja asiat tulivat selviksi."

"Oli ja parempikin. Suosittelisin kavereille jos he menettävät korttinsa joskus."

"Informatiivinen ja ytimekäs. Ei mitään turhaa ja osallistujat olivat yllättävän aktiivisia."

"Odotin, että kurssi olisi ollut tylsä eli pelkkää teoriaa ja paasausta teoista. Yllätyin kun kuulin rakenteen ja siinä käsiteltiin hyviä asioita. Vakavan onnettomuuden käsittely tarkasti on hyvä asia, koska siinä selviää miten omat teot voivat vaikuttaa. Kaiken puolin erinomainen koulutus."

"Kurssi oli pysäyttävä, ja sai kyllä ajattelemaan omaa liikennekäyttäytymistä. Käsiteltiin ihan oikeita asioita. Ilmapiiri oli rento, ja vetäjä asiantunteva. En nää kehittämisen varaa:)"

"Kurssi oli odotusten mukainen ja iso plussa nuorille tapahtuneiden liikenneonnettomuuksien läpi käymisestä, ne laittavat eniten miettimään omaa ajamista liikenteessä…"

"Kaikki meni hyvin ja meininki oli rentoa. Keskittyminen oli helppoa, kouluttaja oli erittäin mukava ja asiantunteva."

"Kurssi oli mielekkäämpi mitä odotin, ja itse asiassa todella mielenkiintoinen. Ymmärrän nyt kurssin tarpeellisuuden ja hyödyllisyyden paljon paremmin."

"Kurssi oli paljon kiinnostavampi ja opettavaisempi kuin ajattelin! Kiitos! Mieleeni jäi paljon uusia asioita myös!"

"Tämä oli parempi mitä aikaisempi koulutus jonka kävin"

"En odottanut ihan tällaista ja odotin että tämä olisi aivan kauheaa, mutta tämä oli todella rento ja oli miellyttävää kuunnella tapahtumia ja nämä kaikki asiat pääsi oman ihon alle ja opetti ymmärtämään joitain asioita eriltä kannalta. kiitos

"Oli hyvä kurssi, lopussa käyty kuolonkolari herätti paljon vahvoja tunteita minussa. Ja se oli hyvä koska vaikka en aikaisemmin ole koskaan edes harkinnut ajavani kun olen juonut mutta aivan varmasti jään jakamaan tuota tarinaa muillekin ystävilleni ihan vain että muutkin ymmärtäisivät kuinka paljon yksikin virhe kuskina voi pahaa aiheuttaa."

"Kurssi ylitti odotukset! Se oli opettava ja samalla erittäin mielenkiintoinen. Läpikäydyt asiat pistivät oikeasti miettimään liikennekäyttäytymistä näin nuoren näkökulmasta. Kiitos!"

"Kurssi vastasi pitkälti odotuksiini. Kurssissa en löydä mitään kehitettävää. Opettajan ja oppilaiden välinen vuoropuhelu oli todella asiallista sekä siinä sai antaa hyvin omia mielipiteitä. Esimerkit joita kurssilla katsottiin olivat myös hyvin esitettyjä ja niistä oppi todella tärkeitä asioita. Suosittelisin todellakin teidän kurssianne, jos minulle siihen tulee mahdollisuus. Kaikin puolin todella hyvä ja toimiva kokonaisuus."

"Kurssi oli todella hyvä ja selkeä ja kaikki selitettiin ja opastettiin hyvin. Suosittelen!"

"Kokonaisuudessaan oikein hyvä koulutus."

"Oli parempi kuin odotukset. Kiitokset vielä mukavasta koulutuksesta ohjaajalle."

"Erittäin hyvä, jaksaa kuunnella ja Marko erittäin mahtava opettaja, mielelläni juttelisin lisääkin, en tietenkään näissä merkeissä."

"Kurssi oli todella mukava, parempi kuin mitä odotin! Vetäjä oli ihanan rento ja asiallinen. Siinä sai vähän mietittävää omaan toimintaansa liikenteessä. Ja sitten vielä selkeä ohjeistus siitä miten toimia kun ajokielto loppuu, oli mukava lisä!"

"Kurssi oli paljon odotettua mukavampi. Kouluttaja onnistui pitämään kurssin mukavana, mutta asiallisena. Mukavaa oli että kurssi ei ollut vain suoraan opettajan lukemista. Huomasi että opettajalla löytyy kokemusta."

"Mielestäni koulutus oli hyvin järjestetty ja mukavan rento eikä se asettanut itselle minkäänlaisia paineita."

"Erittäin hyvä ja silmiä avartava."

"Kurssille en osannut asettaa varsinaisia odotuksia, mutta kaiken kaikkiaan se oli silmiä avaava ja opettavainen vakavalla asialla mutta lämpimän rennolla otteella."

"Oli ja tää oli mun mielestä parempi ku aiempi mille osallistuin ekalla ajokiellolla ja tälle pitäjälle suuri peukku ylöspäin sä annat sellasen hyvän ensivaikutelman ja kun vielä panostat tuohon hommaas noin hyvin ja todella hyvin kerroit sen onnettomuus keissinki itte olin vaa kuullu ja lukenu tuosta mut tuo avars silmiä vielä enemmän siitä että ei se hurjastelu liikenteeseen kuulu."

"Kurssi oli todella hyvä! Opettaja ymmärtäväinen, rento ja hyvin mukava! Opettajan laatu 10/10! Hänellä oli todella paljon tietoa asioista ja vastasi hyvin kaikkeen! Kurssimateriaali oli opettavainen ja mieleenpainuva. Voin suositella jokaiselle tätä ajokieltokoulutusta koko sydämestäni! Kiitos huippuopettajalle huippukurssista! Kiitos"

"Kurssi oli kaikin puolin hyvä."

"Kurssi oli rennompi kuin odotin. Kurssi oli toteutettu hyvin enkä keksi kehitettävää.2"Kurssi oli parempi kun odotin. Oli todella helppoa puhua omasta ajokiellostaan ja osallistua keskusteluun. Kurssin vetäjä ihan loisto tyyppi! :)"

"Oli aikalailla semmoinen mitä odotinkin, hyvä tälläisenään oli."

"Kurssi oli odotuksien mukainen ja nautin myös kurssista, opetus oli rentoa ja asianmukaista."

"Oli ihan rentoa ja mukava kuunnella, odotin että olisi ollut tiukka opettaja niinkuin joku armeijan johtaja mutta olikin mukava kaveri.

"Kehitettävää en näe itse ainakaan."

"Hyvin toimiva systeemi"

"Oli mielenkiintoinen kurssi ja mielellään seurasi mukana, pisteet kotiin teille!"

"Parempi kuin oletin."

"Hyvä kurssi oli tykkäsin tosi paljon."

"Oli hyvä kurssi, mukava opettaja."

"Kurssi oli hyvä ja en keksi parannettavaa, oli käytännön läheinen."

"Parempi ku aattelin. 5/5"

"Kurssi oli erinomainen jatka samaan mallia tärkeää työtä."

"Tää oli ihan kiva kurssi! jaksoi kuunnella kokoajan eikä tullut tylsiä hetkiä. Kurssin vetäjälle pointsit! hyvin vedetty."

"Kurssi oli parempi kuin mitä odotin. Odotin tiukkaa opettajaa, mutta opettaja olikin tosi mukava ja rento. Koulutus oli myös todella mielenkiintoinen, mitä en osannut odottaa. Koulutus jännitti paljon, mutta nyt myöhemmin ajateltuna, ei olisi tarvinnut jännittää. En keksi mitään kehitettävää."

"Oli todella hyvä, ja enemmän ajatuksia nostava kuin oletin. Asiallinen opetus tyyli."

"Oli hyvä kurssi, mukava opettaja."

"Odotukset olivat aika matalalla, onhan tämä pakollinen suorite jos sen kortin haluan vielä taskuun. Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka mukava tämä kurssi oli."

"Kurssi oli erinomainen minun mielestäni. Asiat mistä puhuimme oli erittäin järkeviä ja pisti miettimään omia tekoja. Marko jos muistan oikein niin teki kurssista erittäin kiinnostavan!"

"Kaveri ehdotti tätä kurssia ja oli yhtä erinomainen, kuinka hän sitä kuvaili."