Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Suomenkielinen
ajokieltokoulutus.
Kaikki
teoriatunnit
yhdellä kertaa ja
mistäpäin Suomea
tahansa.
Todistus
sähköpostiin
heti kurssin
jälkeen!
119,99€ (sis.ALV)

EI KURSSEJA KE 21.7.- SU 1.8-2021
VÄLISENÄ AIKANA!

Kurssipäivät:

Maanantai klo 17.00-20.15 (4x45min)
Tiistai klo 17.00-20.15 (4x45min)
Keskiviikko klo 17.00-20.15 (4x45min)
Torstai klo 17.00-20.15 (4x45min)max.10 henkilöä/kurssi

(pidätämme oikeuden muutoksiin)

Ajokieltokoulutus yhdellä kertaa.

Uuden kuljettajan
ajokieltokoulutus

Ajokieltokoulutus sisältää kaikki kurssiin liittyvät maksut.

Ajokieltokoulutuksia järjestetään joka viikko.

Arki- ja juhlapyhät voivat vaikuttaa ajokielto teoriatunteihin!


Ajokieltokoulutus 4x45min verkko-opiskeluna/live-lähetys ja yhdellä kertaa, jonka jälkeen saat sähköpostiin (salattu sähköposti) ajokieltokoulutuksesta todistuksen. Helppo, edullinen ja nopea koulutus.

Kaikki teoriatunnit yhtenä päivänä ja ajokieltokoulutustodistus sähköpostiin (Salattu). Pyhäpäivät saattavat vaikuttaa teoriatuntien ajankohtiin.
Uutta kuljettajaa koskee auton tai moottoripyörän ensimmäisen ajo-oikeuden saamisesta alkaen kahden vuoden ajan muita kuljettajia tiukempi seuranta. Hänet voidaan tuona aikana määrätä ajokieltoon, jos hän on tehnyt yhden tai useamman liikennerikoksen tai -rikkomuksen.
Kuljettajan riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi ajokortin palauttaminen ajokiellon jälkeen edellyttää lisäkoulutusta eli ajokieltokoulutus. Ajokieltokoulutus käsittelee riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Ajokieltokoulutus on teoriaopetusta, johon sisältyy yksilötehtäviä ja ryhmäkeskustelua.
Ajokieltokoulutuksen laajuus on neljä tuntia (4x45min) ja se on mahdollista suorittaa verkko-opiskeluna etäyhteyden kautta.
Ajokieltokoulutuksen voi käydä ajokiellon aikana tai sen päätyttyä. Ajokieltokoulutuksesta saat todistuksen heti sähköpostiin (salattu).
Poliisi palauttaa ajo-oikeuden, kun ajokieltokoulutus on suoritettu, ajokieltotodistus siitä on toimitettu poliisille ja ajokielto on päättynyt.
Ajokieltokoulutus sisältää 4 nettiteoriatuntia (4x45min), jotka voit suorittaa vaikka kotisohvalta käsin. Teoriatunnit suoritat yhdellä kertaa. Saat tämän jälkeen sähköpostiin todistuksen ajokieltokoulutuksen suorittamisesta. Ajokieltokoulutus on pakollinen, jotta saat menetetyn ajo-oikeuden uudelleen voimaan.

Uutta kuljettajaa koskee auton tai moottoripyörän ensimmäisen ajo-oikeuden saamisesta alkaen kahden vuoden ajan muita kuljettajia tiukempi seuranta.

Ajokieltokoulutuksen voi käydä ajokiellon aikana tai sen päätyttyä.

Ajokieltokoulutus sisältää 4 teoriatuntia (4x45min). Teoriatunnit verkko-opiskeluna (Live-lähetys) ja yhdellä kertaa. Todistuksen saat sähköpostiin teoriatuntien jälkeen.

Poliisi palauttaa ajo-oikeuden, kun ajokieltokoulutus on suoritettu, ajokieltokoulutustodistus siitä on toimitettu poliisille ja ajokielto on päättynyt.

Ajokieltokoulutus: Hinnasto

Liikenteen perusteet, riskientunnistamiskoulutus, ajokieltokoulutus, kertausajo